Visuel merchandising

Landsdækkende kampagner og visuel merchandising er fagområder hvor vi kan hjælpe jer.

Vi stiller gerne vores viden indenfor alle faser af kampagnekørsel til rådighed for jer, lige fra idéoplæg over produktion til endelig opsætning og evaluering, så I opnår det bedst mulige resultat.
​Med 17 dekoratører fordelt geografisk over hele landet, er ingen kampagne for stor eller for lille. Fordelingen af vores dekoratører gør, at vi kan tilbyde jer den samme pris for en kampagneopsætning i alle dele af Danmark.

Så mangler I den kreative, praktiske partner til landsdækkende kampagner eller dekoration, ser vi frem til, i tæt samarbejde med jer, at markedsføre netop jeres produkt.

Neye

For at få mest mulig ud af produceret kampagnematerialer har Neye valg at bruge Kirkeby Dekoration til at besøge deres butikker 4-7 gange årligt.

Alle opsætninger bliver dokumenteret med billeder og sendt til hovedsædet.

 

 

Overskrift

Tekst på vej…

Dekoration & indretning

I dekorationsafdelingen udføres alt fra enkelte vinduesdekorationer til landsdækkende dekorationskampagner, messestande samt indretningsopgaver.

Vi forsøger hele tiden at skabe opmærksomhed om vores kunders produkter, ved at bruge hele spektret af kreative værktøjer. Dette foregår altid i tæt samarbejde med den enkelte kunde, med netop deres produkts fordele for øje.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at markedsføre jeres produkt visuelt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os