Er du på udkig efter skilte, der både repræsenterer din virksomhed på bedste vis, og skiller sig ud fra mængden? Så bør du overveje at få et skilt fra Kirkeby Dekoration.

Vi tilbyder skilte af høj kvalitet. Vi producerer og monterer alt indenfor facadeskilte, butiksskilte, pyloner, lysskilte, folier, solfilm og diverse interne skilte.

Vi tror på at skiltet er forretningens førstehåndsindtryk, og skal derfor altid understøtte virksomhedens samlede visuelle identitet.

Med vores geografiske placering i Køge på Sjælland, og et solidt netværk af eksterne montører, når vi hurtigt frem til vores kunder i Roskilde og København, samt resten af Danmark.

Unikke facadeskilte med og uden lys 

Facadeskilte er en vigtig del af virksomhedens kerne. Med et facadeskilt fra Kirkeby Dekoration, får du både en kvalitetsløsning og en løsning, der er gennemtænkt i forhold til virksomhedens samlede identitet. Vores udgangspunkt er altid visuelt, med afsæt i ønsker og behov, fremfor hvilke skilteløsninger der allerede eksisterer på markedet.

 

Kontakt os


Hvad betyder en investering i skilte og facadeskilte?

Skilte er en vigtig del af ethvert firma's udtryk og markedsføring. De hjælper med at gøre virksomheden synlig, og giver mulighed for at skille sig ud fra mængden. 

Udover at gøre virksomheden mere synlig, har skilte også mange andre fordele, der kan bidrage til at øge virksomhedens succes.

Fordele med skilte og facadeskilte:
✔️ Øget synlighed: giver mulighed for at gøre virksomheden synlig, både dag og aften.
✔️ Skiller sig ud: Unikke skilte skiller virksomheden ud fra mængden og giver et touch af eksklusivitet.
✔️ Repræsenterer virksomheden: er en vigtig del af virksomhedens udtryk, og repræsenterer den på bedste vis.
✔️ Effektiv markedsføring: kan være en effektiv måde at tiltrække opmærksomhed, og skabe genkendelighed for virksomheden.
✔️ Længerevarende indvirkning: er lavet i høj kvalitet og kan holde i mange år, hvilket giver en længerevarende indvirkning for virksomheden.
✔️ Fleksibilitet: kan fås i mange former og størrelser, hvilket giver mulighed for at vælge det skilt, der passer bedst til virksomhedens behov.
✔️ Personlig tilpasning: kan tilpasses til virksomhedens specifikke ønsker og behov, så det passer perfekt til virksomhedens udtryk.

Butiksskilte med øje for eksklusivitet

Er du ejer af en butik, er et flot butiksskilt en vigtig detalje. Hos Kirkeby Dekoration kan du få et butiksskilt, der passer til din butiksindretning og giver et touch af eksklusivitet. Vores skilte er lavet i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at det vil holde i mange år.

Kontakt for et uforpligtende tilbud på skilte og facadeskilte

Vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens visuelle identitet, og tilpasser skilteløsningen så den understøtter det samlede visuelle koncept!

Alle skilteopgaver er velkommen – lige fra små kreative facadeskilte, til store total-leverancer af skiltekoncepter. Vores faguddannede skiltemontører er fordelt i hele landet, så vi hurtigt kan komme ud til vores kunder, når der er behov for skilte, autoreklamer, storprint og andre skilteløsninger.

Kontakt os derfor på telefon  61 79 19 79, eller send en mail til Info@kirkebydekoration.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.