Visual Merchandising er en kunstform, der anvender visuel design til at formidle et budskab til kunderne. 

Det er en effektiv metode til at fremhæve produkter, og tiltrække opmærksomhed til et butikdisplay. 

Kirkeby Dekoration har specialiseret sig i Visual Merchandising, og har mange års erfaring i at skabe attraktive butikdisplays, der både appellerer til kunderne og fremhæver varerne på den bedst mulige måde.

Med vores geografiske placering i Køge på Sjælland, og et solidt netværk af eksterne montører, når vi hurtigt frem til vores kunder i Roskilde og København, samt resten af Danmark.

Fordele ved Visual Merchandising

✔️ Øger salget: Ved at fremhæve produkterne og gøre butikken mere attraktiv, kan Visual Merchandising hjælpe med at øge salget.
✔️ Skiller sig ud fra konkurrenterne: Visual Merchandising med Kirkeby Dekoration, giver jer mulighed for at skille jer ud fra andre butikker og opbygge en stærk visuel identitet.
✔️ Fremhæver det unikke ved produktet: Visual Merchandising gør det muligt at fremhæve de unikke kvaliteter af jeres produkter, og dermed tiltrække kundernes opmærksomhed.
✔️ Forbedrer kundeoplevelsen: Visuel Merchandising gør det muligt at oprette en indbydende og appellerende atmosfære i jeres butik, som kan øge kundetilfredsheden og loyaliteten.

Kontakt os


Hvordan kan vi styrke din forretning?

Landsdækkende kampagner og visual merchandising, er fagområder hvor vi kan hjælpe jer.

Vi stiller gerne vores viden indenfor alle faser af kampagnekørsel, til rådighed for jer, lige fra idéoplæg over produktion til endelig opsætning og evaluering, så I opnår det bedst mulige resultat.

Med 17 dekoratører fordelt geografisk over hele landet, er ingen kampagne for stor eller for lille. Fordelingen af vores dekoratører gør, at vi kan tilbyde jer den samme pris for en kampagne opsætning, i alle dele af Danmark.

Så mangler I den kreative, praktiske partner til landsdækkende kampagner eller dekoration, ser vi frem til i tæt samarbejde med jer, at markedsføre netop jeres produkt.

Skil dig ud fra konkurrenterne med et tilbud på Visual Merchandising

Kirkeby Dekoration har en passion for Visuel Merchandising, og har mange års erfaring i at skabe effektive butikdisplays, der både appellerer til kunderne og fremhæver produkterne på den bedst mulige måde. 

Lad Kirkeby Dekoration, hjælpe dig med at tage dit Visual Merchandising til det næste niveau, og opleve de mange fordele, det kan bringe. 

Kontakt Kirkeby Dekoration i dag på telefon 61 79 19 79, eller via mail Info@kirkebydekoration.dk, for at høre mere om hvordan de kan hjælpe dig, med at opnå succes Visuel design og kommunikation. Du er også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen.